Behandelingen

One by One wimperextensions

Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 1 voor 1 extensions geplaatst. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers. In overleg afgestemd op basis van jouw wensen, je eigen wimpers, en de vorm van je ogen passen wij op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 weken op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude haartjes uitvallen.

Russian volume wimperextensions

De Russian Volume, ook wel 2D-6D Volume Lashes genoemd. Bij deze techniek plaatsen wij meerdere ultrafijne extensions op één natuurlijke wimper om nog meer diepte en volume te creëren. Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 2 of meer extensions geplaatst voor een vollere look, de haartjes zijn dunner dan de one by one voor een zachter natuurlijker resultaat. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers. In overleg afgestemd op basis van jouw wensen, je eigen wimpers, de vorm van je ogen, passen wij dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude haartjes uitvallen.

Lash lifting

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimperharen gekruld/omhoog geplaatst en eventueel geverfd. Dit geeft een nog mooier resultaat dan een standaard wimperkruller met een aanhoudend resultaat van ongeveer 6-8 weken. Deze behandeling vergt geen onderhoud en er mag oogmake-up worden gebruikt.

Browstyling Bronsum

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen gewaxt/geëpileerd geverfd.

BRONSUN is de eerste extra lang houdende wimper- en wenkbrauwgel-tint met een henna-effect: kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid en zorgt voor een expressief en rijk resultaat.

BRONSUN is een kampioen in duurzaamheid: vanaf 7 dagen op de huid / vanaf 7 weken op de haren.

Visagie & Hairstyling

Beauty by Marjan verzorgt jou bruidskapsel & bruidsmake-up bij je thuis of op locatie. Een goede bruidsstyling zorgt ervoor dat je vol vertrouwen aan je trouwdag kunt beginnen. Gespecialiseerd in bruidskapsel & bruidsmake-up, maar verzorg ook Professionele Visagie & Hairstyling voor de gasten op je trouwdag.

Behandeling bij Beauty by Marjan

Kom altijd met schone ogen, zonder oogmake-up naar de afspraak. Reinig je ogen met olievrije producten vooraf zodat de wimpers schoon zijn. Een set wordt in overleg afgestemd op basis van jouw wensen, je eigen wimpers, de vorm van je ogen en in combinatie met de ervaring en kennis van de styliste. Op deze manier krijg jij een mooie natuurlijk ogende set die het mooist in je naar voren haalt en die aan jouw verwachting voldoet.

Hoe dienen wimperextensions te worden onderhouden?

De eerste 24uur na de behandeling zijn zonnebank, sauna, stoomcabine, spraytan of gezichtsbehandelingen af te raden.

Heb je een behandeling voor wimperextensions of lashlift geboekt zorg er dan voor dat je zonder oogmake-up op de afspraak komt. Het liefst 24 uur van te voren geen oogmake-up dragen voor een optimale retentie. Draag je wimperextensions reinig dan je wimpers 4-6 keer in de week zodat de retentie (hechting) van de extensions optimaal is, zo kan je langer genieten van mooie wimpers. En uiteraard is hiermee ook optimale hygiëne gewaarborgd. Ook dien je voor elke opvulbehandeling met de lash foam te reinigen, zo is de garantie alleen van toepassing. De lash foam inclusief borsteltje is te koop in de salon, daar kunnen we je ook nog meer advies & tips geven.

-Bij zwangerschap/hormonen/ziektes kunnen behandelingen minder goed uitpakken dan normaal.
-Heb je allergieën waar je zelf vanaf weet? meld dit altijd alvorens we een behandeling starten!

Online afspraak maken  Stel uw vraag