Lash Volume Lift

Met deze revolutionaire Lash Lift treatment met maximaal 17 minuten aan inwerktijd is het mogelijk je klanten volle gelift wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het gebruik van een wimper krultang wordt hiermee overbodig. Lash lifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers.

Voordelen van een Lash Volume Lift:
– Blijft tot wel 6 weken zichtbaar
– Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
– Geen wimper krultang meer nodig.
-Geen verder onderhoud nodig
– Kan de wimpers tevens kleuren dmv het verven van de wimpers
– Voelt licht en natuurlijk aan.
– Meer oogopslag, de ogen lijken groter.
– De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
– Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkeld met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn geproduceerd binnende EU, 100% dierproefvrij, Vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving.

Kosten:
De kosten van de allround Mrs. Lashlift training (aan te raden voor de startende stylist) bedragen €299,00 ex BTW. Deze training duurt 3 uur bestaat uit uitgebreide theorie,productkennis en behandeling op meegebracht model. Dit is inclusief het uitgebreide starterspakket. Het starterspakket heeft een waarde van 199,00 ex. BTW.

Voor de workshop Mrs. LashLift betaal je uitsluitend de kosten van het starterpakket van €199,00 ex BTW.

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de producten en voeren we de behandeling uit op een door jou mee gebracht model.

De tijdsduur van de workshop is ca 2 uur. Deze workshop is alleen voor stylisten die reeds in bezit zijn van een certificaat in wimperlifting en zich willen omscholen naar de producten van Mrs.Lashlift.

Masterclass Mrs. Lashlift. Voor degenen die al met de producten van Mrs. Lashlift werken, maar nog niet de gewenste resultaten behalen. Boek deze masterclass en je leert je skills te verbeteren om mooiere resultaten te behalen. De kosten hiervoor zijn 150,- ex btw en je ontvangt een goodiebag. Na goed gevolg ontvang je een officieel Mrs. Lashliftcertificaat. De masterclass duurt 2 uur en is op afspraak in te boeken. Neem contact op info@beautybymarjan.nl of via het contactformulier.

Neem contact op om in overleg een geschikte datum te plannen, vermeld om welke training het gaat en naam en adresgegevens (evt salonnaam). Voor de workshop Mrs. LashLift betaal je uitsluitend de kosten van het starterpakket van €199,00 ex BTW.